DUET

Duet z Andrejo Čamernik Rampre

Pevca Daniel Rampre (slovenski »Joe Cocker«) in Andreja Čamernik Rampre sta stara glasbena mačka. Na slovenski glasbeni sceni delujeta že več kot štiri desetletja in v tem času sta vsak na svoji strani ustvarjala in stala na mnogih odrih, tako domačih kot tudi tujih. Avgusta 2013 sta postala par in takrat združila tudi glasbeno delovanje. Skupaj sta posnela že več pesmi, z eno od teh »Za ljubezen sta potrebna dva«, pa sodelovala na festivalu Melodije morja in sonca.

Daniela je širša javnost spoznala na šovu Slovenija ima talent, kjer mu je čisto malo zmanjkalo do finala. Z odličnimi imitacijami legendarnega Joe Cockerja je postal “slovenski Joe Cocker”, Andreja pa se lahko pohvali, da je z legendarnimi Avseniki posnela valček Če bližnjega rad imaš, znana pa je tudi po uspešnici Ne reci zbogom mi, in drugimi narodno – zabavnimi ter pop pesmimi.

Andreja in Daniel skupaj tvorita odličen duet, ki z bogatim in žanrsko raznovrstnim programom, znata poskrbeti za dober žur. Za dobre vibracije in plesno razpoloženje poskrbita tako s tujimi kot tudi domačimi pop uspešnicami, dobrim rockom, na željo naročnika lahko pripravita tudi  programom s Cockerjevimi uspešnicami, baladami, dalmatinskimi hiti, slovensko popevko in tudi kakšna domača se najde v njunem glasbenem programu. Oba sta še vedno tudi studijsko aktivna saj nastajajo nove pesmi, ki jih najdete na YouTube kanalu.

Video - studio

Za ljubezen sta potrebna dva (avtorski) MMS 2017
Seksi mama (avtorski)

Video - domači studio (nastanek v času epidemije)

Žuta ruža - Bebek & The frajle (cover)
Dok je tebe - Parni Valjak (cover)
Srne - Miha Dovžan (cover)

Nastopi - v živo

Prednovoletni obrtniški ples
Prednovoletni obrtniški ples
V živo s terase
Dalmato - Celovec
Štandrež Gorica (It) September 2023

Foto

Poroka
Razni nastopi

TRIO - Tribute to Cocker & Vocals

Daniel Rampre , Andreja Čamernik Rampre in Andreja Sonc. Izvajamo uspešnice Joa Cockerja, Abbe, glasbo 80-ih in 90-ih, rock, balade, slovensko popevko, dalmatinske hite, v manjšem obsegu pa tudi slovensko narodno-zabavno glasbo. Izbiri glasbenega programa se prilagodimo vašemu okusu.

Duet z Lucienne Lončina

Prav tako uigran duet v katerem sva najine različne glasbene izkušnje združila in še povečala vsebino glasbenega programa. Najino sodelovanje se je pričelo po znamenitem šovu »Slovenija ima talent 2010«, v kateri sem nastopil z interpretacijo Joa Cockerja, Lucienne pa je bila ena od žirantov šova.

Kmalu po »Talentih« sva posnela videospot s pesmijo »Adelina«

Nastopava na najrazličnejših dogodkih – zabave podjetij, otvoritve, rojstni dnevi, poroke, … Imela sva že tudi več samostojnih koncertov.

Video

Adelina (avtorski)
Adelina (avtorski)
Slovenija ima talent - finalni nastop
Trust in me (cover)
Could yo be loved (cover) Lucienne - spremljevalni vokali

Foto

Foto